У Державній службі України з надзвичайних ситуацій розповіли про інцидент, який стався в місті Кропивницький.

Про це повідомили на сторінці установи в соціальній мережі Facebook.

Стався даний інцидент в неділю, 9 травня. Приблизно о 22:41 до Служби порятунку надійшов виклик. У місті Кропивницький, за адресою Академіка Тамма кошеня випало з четвертого поверху, і застряг на навісі біля під'їзду.

Самостійно вибратися він не міг, тому довелося звертатися за допомогою до фахівців.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Допомогу йому надали бійці першого державно-рятувального Закону. Вони по спеціальних сходах дісталися до пухнастого дива, і дістали його. Кота повернули господарям, які пообіцяли надалі більш ретельно стежити за тваринами.

На щастя, домашній улюбленець ніяк не постраждав, відбувся лише легким переляком.

Нагадаємо, що зовсім скоро настане літо, а це означає Прихід сильної спеки. Рятувальники нагадують водіям, щоб вони не залишали тварин в машині одних, особливо під палючим сонцем. Це може вкрай погано закінчитися для них.

Конвекція передає тепло від тварини в повітря, температура якого нижче температури тіла собаки. Однак в машині повітря мало циркулює і швидко розігрівається.

Вся проблема в тому, що вони не можуть попросити про допомогу, і просто відчайдушно чекають господаря, який вибіг «на п'ять хвилинок в магазин». Вони не пристосовані до таких умов, і можуть постраждати.

Раніше ми повідомляли, благодійники врятували 4 левів з України, більше ніколи не опиняться в дикій природі.

Як повідомляв "Знай.uа", хотів скоротити шлях, українець застряг посеред річки з бурхливою течією.

Також "Знай.uа" писав, що українські рятувальники витягли малюка з покинутого колодязя, сам би не вибрався.