У вівторок, 11 травня – молодик і в цей важливий час можна допомогти собі розібратися в справах і для залучення удачі. У тому числі пропонуємо вам виконати просту практику і заповнити чек достатку.

11 травня можна і потрібно підводити підсумки, завершувати справи, проявляти любов, прощати, побути вдома (але активно), Кулінарія, Творчість, догляд за собою, наведення краси, формування бюджету, наведення затишку будинку

У цей день не рекомендується будувати плани, працювати, займатися справами, приймати важливі рішення, конфліктувати, розлучатися, негативити, подорожувати, авантюри, ризик, зміни, активність, спорт

Сни, як правило, в цей день не тільки виконуються, але і приносять велику радість.

ЧЕК ДОСТАТКУ

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Заповнювати потрібно 11 травня о 22.00. Інструкція по його заповненню:

Важливо заповнювати ручкою, рукою, а не друкувати. ПІБ-вписати того, хто заповнює чек.

У графі"Сума" можна написати конкретну кількість грошей, якого вам не вистачає для виконання мети. Краще писати реальну суму.

"Оплачено повністю". цю графу слід підкреслити при заповненні бланка в тому випадку, якщо ви не знаєте точно, яка сума грошей вам потрібна на вашу мету. Графу" сума " в цьому випадку заповнювати не треба.

Графу" мета " необхідно заповнювати тільки в тому випадку, якщо ви твердо знаєте, чого хочете. Дату в чеку необхідно ставити тільки тоді, коли потрібна сума до певного терміну. Після заповнення прибираємо в затишне місце і зберігаємо до виконання бажаного.

Раніше ми повідомляли, Поминальний день, чому не варто нести штучні вінки на кладовищі.

Як повідомляв "Знай.uа", митрополит Пцу Епіфаній дав поради українцям у поминальний день.

Також "Знай.uа" писав, що у ПЦУ розповіли, що заборонено робити на поминальний день після Великодня, правила поведінки на кладовищі.