Відомий український комік і актор студії» Квартал 95", Євген Кошовий поділився новим контентом в соціальній мережі Instagram. Він показав, як розважається його молодша дочка.

Ці ролики були опубліковані Євгеном Кошовим зі сторінки своєї дружини, яка і зняла, як дівчинка проводить своє дозвілля на вихідних, поки не потрібно на навчання.

На ролику Серафима лежить в коробці з-під побутової техніки, загоряє на сонечку, або ж ховається від зіркових батьків.

Поруч з дівчинкою лежить багато іграшок, однак, їй все де сподобалася коробка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ігри вже не ті" - підписана дана stories.

На другому ролику Серафима продовжує ховатися в коробці. Мабуть, їй сподобалося, і ніяких іграшок більше не потрібно.

Євген Кошовий, скріншот відео
Євген Кошовий, скріншот відео

Нагадаємо, що дочці Євгена і Ксенії Кошової зовсім скоро виповниться сім років. Вона молодша дитина в сім'ї - ще є старша дочка Варвара, якій вже 13 років.

Варвара Кошова з батьком, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube
Варвара Кошова з батьком, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube

У такому юному віці вона встигла виграти в шоу "Розсміши коміка", а також кілька разів спробувати себе в якості співачки на шоу "Голос. Діти". Другий раз став більш вдалим - вона вибрала в якості тренера Джамалу, з якою дійшла до суперфіналу, однак, перемогу здобути не вийшло.

Поки що не зовсім зрозуміло, чим хоче займатися Серафима, адже їй всього шість років.

Нагадаємо, раніше "Привітайте Жеку": Пікалов "злив" номер Кошового в якості подарунка на день народження.Олександр Пікалов привітав Євген Кошового з днем народження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Євген Кошовий з " Квартал 95 "відгуляв" днюху "- з'явилася загадкова жінка: "щоб нічого за це не було..."

Також "Знай.uа" писав, що Потап "відкопав" раритетне фото Кошового з волоссям на голові: "майбутній президент".