Цікавий кіт вирішив трохи змінити інтер'єр під час поїздки у вагоні Укрзалізниці. Фотографії та історію пухнастого "дизайнера" опублікував у своєму Facebook Піаніст Майдану.

Така проблема, як шторка, яка ледь тримається на волосіні або нитці знайома кожному, хто хоч раз мав радість проїхатися на поїздах Укрзалізниці. Піаніст показав свого кота, який зірвав фіранку на вікні в купе і таким чином одним помахом лапи вирішив проблему.

"Чи стикались ви з фіранкою що відпадає у вагонах УЗ? Ми, нажаль, не вперше. Цього разу Тео вирішив проблему просто знешкодивши небезпечну хрінь. А як вирішуєте це питання ви? Гарного дня всім!",- пише

Знайомі піаніста в коментарях помітили, що кіт ще й накричав на фіранку і підтвердили, що по-іншому вони не бачили.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

" Судячи по фото, він ще й накричав на неї)"," а хіба існують не випадаючі?", "Вдалої вам посидки 😉", - пишуть коментатори.

Пост зі своїм котом розмістив відомий піаніст Майдану, український композитор і піаніст. Йому вдалося створити образ, який облетів весь світ.

Під час Революції Гідності він грав на різних фортепіано, які були розставлені в різних місцях Майдану. Потім його ще назвали "інструментом Свободи".

Назва Piano Extremist була придумана завдяки російському пропагандистові, який негативно відгукувався про учасників Української Революції Гідності.

Перші концерти піаніст грав на спеціально приготованих волонтерами (знайдених, відданих, куплених за безцінь) вуличних фортепіано в різних містах України, деякі організатори навіть розмальовували інструменти спеціально для виступів на знак поваги до музиканта і до учасників Революції.

Раніше ми повідомляли, пасажирів поїзда Укрзалізниці ледь не залило дощем прямо у вагоні, врятували відра.

Як повідомляв "Знай.uа", Укрзалізниця "викупала" харків'ян під крижаним душем в аварійній електричці.

Також "Знай.uа" писав, що "Укрзалізниця" буде висаджувати людей прямо з поїзда за допомогою копів, за що можна виклопотати.