Відома українська співачка Ольга Полякова показала, як розважається зі своїми дочками вечорами.

Відповідний ролик з'явився в її Insta-stories.

Відомо, що Оля Полякова любить радувати українців не тільки своїм вокальним талантом, а й ділитися позитивом в соціальних мережах. Виконавиця постійно публікує кумедні фото і відео, в яких часто миготять її дочки Маша і Аліса.

Цього разу під прицільну камеру матері потрапила молодша дочка Аліса. Дівчинка накинула на голову маленький рушник, спробувавши зобразити коротку стрижку якоїсь пані Наталії, яка, ймовірно, є її вчителькою. Вона зіграла коротку сцену привітання з дітьми і спробувала пояснити мамі свій образ.

Сторіс Олі Полякової / скріншот
Сторіс Олі Полякової / скріншот

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами Аліси, хоч каре і виглядає довше, проте вона не знайшла в будинку більш підходящого рушники. Знімальний процес відбувався у ванній кімнаті. Але як тільки Аліса і Оля Полякова зібралися виходити, до них зайшла старша дочка Марія, яка була рада бачити молодшу сестру.

-О-о-О, привіт, малеча!

-О-о-О, привіт, стара!

Сама Оля Полякова відобразила обійми дочок і посміялася з їх ставлення один до одного.

Нагадаємо, що Оля Полякова налякала фанатів перед концертом:"виписали з дурдому".

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна дочка Олі Полякової провокує хейтерів фотографією без штанів: "біда".

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова наїхала на дочку Машу через нову стрижку: "а губозакаточную машинку ти не хочеш?".