У середу, 12 травня, буде другий місячний день. Дізнайтеся, що пророкують вам зірки за зодіакальним і східним гороскопом.

За прогнозом астрологів, 12 травня – ідеальний день для реалізації давніх планів, все повинно відбуватися так, як ви задумали, і ніяк інакше.

Крім того, в цей день рекомендується заздалегідь прописувати свої цілі на майбутній місячний місяць. Також не можна ділитися наміченим, залиште це при собі. Обов'язково будьте на позитиві, не варто дозволяти негативним емоціям взяти верх.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

На другий місячний день у вас очікується неймовірна енергетика, яка буде підштовхувати до активних дій. Сміливість вам стане в нагоді, тому намагайтеся зберігати твердість намірів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Присвятіть день активній діяльності на роботі, краще відкласти час на відпочинок. До людей, навіть найбільш зарозумілим, ставитеся поблажливо. Якщо відчуваєте агресію – беріть себе в руки.

Як залучити фінансову удачу

Свічки / фото: Unsplash
Свічки / фото: Unsplash

Для залучення успіхів у матеріальній сфері життя рекомендується на південному заході будинку запалити денежную свічку після 5 години вечора і до 19:00. Не слід це робити тим, хто народився в рік Тигра.

Раніше ми писали про те, що Павло Глоба попередив про незвичайний гороскоп на 2021 рік: "У мить ока".

Нагадаємо, на українців чекає найпотужніша магнітна буря – полоскоче нерви кожного.

Як повідомляв портал Знай.uа, чи варто віруючій людині ходити до ворожки: "Ніхто не може служити двом панам".

Також портал Знай.uа писав, яким знакам Зодіаку судилося довге життя: астрологи назвали щасливчиків.