З американського зоопарку "прилетіла" дивовижна новина. Так, відвідувачка показала самці горили своє немовля через скло. Мавпа зрозуміла, хто перед нею і як потрібно спілкуватися з цими образами.

Про цю історію детально стало відомо завдяки повідомленню американської газети SunHerald, а також відео, яке було опубліковано в YouTube.

Американка Еммілі Остін і її чоловік вирішили разом зі своїм новонародженим сином Каньйоном, якому тільки-тільки виповнилося п'ять тижнів, відправитися на прогулянку в зоопарк у їхньому рідному місті Бостон. Вони давно мріяли відвідати виставку горил, і навіть довга черга не налякала молодих батьків.

Однак те, що сталося на виставці, точно увійде в історію сім'ї. Насамперед Остіни вирушили до вольєру, в якому жила 39-річна горила Кікі. Мавпа грала зі своїми дітьми, особливу увагу приділяючи Пабло, який народився в жовтні 2020 року.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Я бачила очі мами, коли вона спостерігала за тим, як її старші дочки грають з молодшим. Вона немов говорила їм поглядом: "Будьте обережні з ним, він зовсім ще дитина".", — розповіла Эммили.

Еммілі та Кікі, скріншот: YouTube
Еммілі та Кікі, скріншот: YouTube

Еммілі спостерігала, як Кікі спілкується з молодими горилами, і вирішила, що хоче познайомити її зі своїм малюком. Коли Мавпа подивилася в бік мами, та піднесла каньйону до скла і махнула горилі рукою, щоб привернути її увагу.

Тварина послухалася і підійшла до бар'єру. Кікі присіла навпроти Еммілі, що тримала на руках малюка і почала розглядати його. Горила прикладала свої великі долоні до скла і проводили ними вгору-вниз. Коли Еммілі показала горилі крихітну ручку Наньйона, та почала перебирати пальцями поруч з нею, немов намагаючись погладити.

Еммілі та Кікі, скріншот: YouTube
Еммілі та Кікі, скріншот: YouTube

"Це було так емоційно. Прекрасно, що тварина відчуває те ж, що і ти", — говорить Еммілі.

До скла прибіг малюк Пабло, і якийсь час дві мами сиділи одна навпроти іншої зі своїми синами. Натовп, який утворився навколо Еммілі, вже не знав, куди подіти себе від розчулення. Зрозумівши, що до вольєру утворилася велика черга, Остіни вирішили перервати зворушливий момент спілкування Кікі з Каньйоном, хоча початок дружбі було покладено. Сім'я збирається знову прийти до мами-горили в гості.

Раніше повідомляли, компанія Ілона Маска вживила чіп у мозок мавпи: тепер грає у відеоігри силою думки.

Як повідомляв Знай.uа, навіть пост не допомагає? Подивися на цю мавпу з ожирінням і твої "зайві" кілограми почнуть ворушитися.

Знай.uа писав, скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози - "Зжерли чийсь віник".