Відома українська журналістка, телеведуча, блогер і лідер думок Маша Єфросиніна продовжує дивувати своїх шанувальників в соціальних мережах. На цей раз Маша в блакитному костюмі розповіла про здібності підсвідомості своєї бабусі, а також порадила нову книгу для прочитання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

"Моя бабуся Маша Єфросиніна старша з моїх самих ранніх років вчила мене тримати спину рівно і безумовно відчувати свою внутрішню всемогутність (не перевагу, а саме посильність всього!).

"Хочеш бути rоролевою, вже зараз відчувай себе нею!", - говорила вона.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Днями я закінчила читати книгу Джона Кехо "Підсвідомість може все" - тупо чоловік злизав все у моєї бабусі.", - пише Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Також варто зазначити, що окрім філософських роздумів і рекомендацій Маша Єфросиніна показала дивовижний образ в блакитному напівспортивному костюмі і сонцезахисних окулярах.

Також цікаво, що підписники почали активно коментувати публікацію: "Злизав у бабусі", "Прочитала цю книгу років 15 тому! Теорія дійсно працює", "Чоловіки люблять злизувати", "Пощастило вам з бабусею".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Ірина Білик розповіла про пластичні операції, фото до і після: "Здавалося, що негарна".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик зізналася, що передчуває свою смерть: "Розіб'ю машину і розіб'юся сама".

Знай.uа писав, Настя Каменських зізналася в тому, про що мовчала роками: "У цьому моя сила".