Відома українська співачка Камалія розповіла про біду, яка сталася у неї вдома, поки вона була на благодійному виступі. Страшні кадри вона показала в Instagram.

Виявилося, що звір прорвався в курник Камалії і винищив 17 курочок. Вона зізналася, що такий "жахливий сюрприз" вразив її і вона навіть проплакала всю ніч.

Артистка звернулася за порадою до шанувальників і шукає рішення, що робити і як боротися з цим звіром, щоб таке не повторилося.

"Вчора ввечері приїхала додому після виступу на благодійному дитячому творчому проекті "дме із зіркою", а вдома чекав жахливий сюрприз😡 якийсь звір(куниця або ласка) пробрався в курник і винищив 17 курочок. Проплакала до ранку. Тримали курей на радість дітям, не для м'яса. Дуже шкода😭 Підкажіть, будь ласка, що це за звір і як ним боротися? Що робити?",- пише Камалія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники відгукнулися на прохання Камалії і почали писати, що можна зробити в такій ситуації, щоб убезпечити птахів. Крім того, вони написали безліч слів підтримки виконавиці.

" так, якщо були нашести, то кури б залетіли.Капкани поставте", " Ой...як шкода😢", " дуже боїться собак цей звір і якщо один раз прийшов, повернеться ще.Зазвичай ближче до курочок ставлять будку з собакою і своїм гавкотом Сабака відганяє", "Здрастуйте Камалія це куниця, вона душить і висмоктує кров, але не їсть...", "Ну тільки можу поспівчувати Камалія тобі і твоїм діткам!!!!Шкода звичайно що так сталося"," зміцнити сітки поміняти дрібніше їх зробити як шкода", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, найбагатша співачка Камалія засипала компліментами чужого чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", найбагатша співачка Камалія екстрено опинилася в лікарні.

Також "Знай.uа" писав, що дружина мільярдера Камалія повідала про важкий шлях до успіху, як вона стала співачкою і виграла конкурс краси.