Перша леді України, Олена Зеленська знову розповіла про свій масштабний проект. Тепер в Маріїнському палаці з'явився аудіогід, відразу на двох мовах.

Про це вона написала на своїх сторінках у соціальних мережах Facebook і Instagram.

Тепер у Маріїнському палаці можна почути не лише українську мову,а й англійську.

"Мені завжди приємно розповідати вам про запуск аудіогідів у різних куточках світу. В рамках проекту культурної дипломатії ми вже відкрили 16 україномовних аудіогідів за кордоном" - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У середу, 12 травня був запущений перший, англомовний гід в Україні. Почати вирішили з Маріїнського палацу, який не так давно відкрили після тривалої реконструкції.

Це місце є особливим для Олени Зеленської. Минулого року вона домоглася проведення безкоштовних екскурсій для школярів, і з початку навчального року там провели 83 екскурсії, понад 1200 дітей ближче познайомилися з історією палацу, його секретами, а також почули цікаві факти про нього.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

"Палац є пам'яткою світового рівня. Його історія налічує понад 200 років, в стінах палацу відбувалися урочисті прийоми і зустрічі з іноземними гостями. Впевнена, що за допомогою аудіогідів історія цього видатного і красивого місця стане ще більш доступною як для українців, так і для іноземних гостей" - продовжує Олена Зеленська.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

Більш того, завдяки підтримці партнерів, аудіогід доступний безкоштовно в мобільному додатку MEGOGO.

Тепер, всі туристи і гості палацу зможуть почути більше секретів як українською, так і англійською.

Нагадаємо, Олена Зеленська домовилася з Бріджит Макрон про Версаль: "є місце і для українців". Олена Зеленська повідомила приємну для українців новину

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Тимошенко зібрала натовп бабусь у "Червоній" карантинній зоні і веселилася без маски. Юлія Тимошенко не злякалася червоної зони

Також "Знай.ua" писав, Олена Зеленська прилетіла в Париж в костюмі за 8 мінімалок: улюблений бренд першої леді.