Відома українська телеведуча і зірка проекту "Аферисти в сiтях" Олена-Христина Лебідь розповіла про новий сезон програми. Подія, на яку чекали шанувальники більше року.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

При цьому, жінка зазначила, що показ перших серій пройшов на ура, рейтинги дуже хороші. Навіть через багато років проект не втрачає актуальність.

"Друзі, ну ви даєте 🙈 🙈 🙈 подивилися Прем'єру нових "Аферистів в сiтях" на УРА!!!!🎉🎉🎉🤩🤩🤩".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Тепер, щопонеділка глядачів чекають нові серії. Скільки саме їх буде в цьому сезоні - не повідомляється. У попередніх по 10-15 серій в сезоні, в середньому.

"І якщо ви ще не відійшли від "Султана Сулеймана"💩 🙈 😂, то в слід понеділок буде ще смішніше 😂 😂 😂 " - розповідає Олена-Христина Лебідь про попередні випуски.

Для тих, хто не може дочекатися нових епізодів, ведуча підготувала невеликий ексклюзив, який розкриє днями.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Шанувальники в коментарях почали залишати свої думки з цього приводу: "Любимо, обіймаємо ❤", "Хочу що б в цьому сезоні було серій 100❤️❤️❤️", "Я сміялася, як кінь😂 навіть чоловік разом зі мною дивився уривок з цим Султаном... Хух, спасибі за таке видовище👏".

На новому знімку Олена-Христина Лебідь стоїть на фоні цегляної стіни, яка вся розмальована графіті.

В якості вбрання вона підібрала джинси з широким кльошем, кофту в смужку, і бірюзовий піджак в клітинку. Виглядає дуже стильно, все як любить ведуча.

Раніше ми повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь продавала цноту і побачила свої порнофото, кращі розслідування.

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Христина Лебідь потрапила в незручну ситуацію з собачкою.

Також "Знай.uа" писав, що Олена-Христина Лебідь викрила 30 нових схем шахраїв.