Відома українська блогерка, яка не так давно пережила смерть колишнього чоловіка, Софія Стужук показує своїм шанувальникам найпотаємніші кадри зі свого життя і ділиться думками.

Цього разу блогерка вирішила дати поради всім жінкам, як підвищити власну самооцінку. Стужук зазначила, що багато розповідає про любов до себе і вирішила дати невеликі прикладні дії і кроки на шляху до любові до себе.

"Навчіться говорити "ні". Перестаньте виконувати прохання або доручення людей, якщо вам не хочеться їх виконувати і якщо це не є роботою, за яку Ви отримуєте гроші. Та й в роботі важливо б знати собі ціну🙏 🏻якщо вам не внапряг - не питання, робіть. Не хочете-відмовляйте без докорів сумління. Ви маєте на це право", - пише блогерка.

При цьому рекомендації про любов до себе вона опублікувала під серією фотографій в купальнику, де позує на балконі. На ній тільки відверта білизна і навіть немає взуття.

"Звільніть свій енергетичний простір: проведіть розхламування будинку, викинете/віддайте всі старі речі, які не носите і не будете носити, щось сильно старе і "заюзанное", відпишіться від зайвих сторінок в Інстаграме, поудаляйте старі контакти. Заблокуйте колишніх, в кінці то кінців) почніть доглядати за собою. З малого і чого завгодно, що приносить задоволення: масажі, процедури, йога, зал, пробіжки, контрастний душ", - пише Софія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Стужук порекомендувала виписати список того, що приносить задоволення і намагатися додавати це в своє життя. І важливо ніколи не говорити про себе погано, навіть жартома.

"З вдячністю приймай компліменти, не шукаючи підступу. Намагайтеся робити кожен день невеликий крок на шляху до того, щоб стати краще. Позалицятися за собою, послухайте нову лекцію, почитайте цікаву статтю або почніть нову книгу❤️ не старайся заслуговувати нічию любов🙏 🏻", - пише Стужук.

Раніше ми повідомляли, овдовіла блогерка Софія Стужук розповіла про пережила трансформації.

Як повідомляв "Знай.uа", багатодітна вдова Софія Стужук зізналася в батьківських помилках.

Також "Знай.uа" писав, що овдовіла Українська блогерка Софія Стужук отримала сповна на 9 травня.