Солістка українського гурту Go_A Катерина Павленко пропустить репетицію номера для "Євробачення-2021" через погане самопочуття.

Про це пише Eurovisionworld.com.

Відомо, що в середу, 12 травня, в Роттердамі проходять репетиції деяких учасників "Євробачення-2021", в результаті яких будуть представлені номери в тому вигляді, якими вони будуть показані на конкурсі. Репетиція українських представників go_a мала відбутися о 17:15 за місцевим часом, проте організатори внесли деякі зміни.

Справа в тому, що солістка групи Катерина Павленко вранці себе погано почувала, тому її направили робити тест на COVID-19.

"Відповідно до протоколу охорони праці вона пройшла тест ПЛР на COVID-19, і в якості запобіжного заходу Катерина пропустить сьогоднішню репетицію і прес-конференцію. Всі інші учасники go_a дали негативний результат на COVID - 19 і виступатимуть із співаком, що заміщає", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Відомо, що перша репетиція Go_A в Роттердамі викликала справжній фурор на глядачів і букмекерів. Прес-центр пісенного конкурсу підніс групу на 1-е місце, а у букмекерів українські представники потрапили в топ-10 ймовірних переможців "Євробачення".

Нагадаємо, що група Go_A прогулялася по Роттердаму і познайомилася з суперниками.

Як повідомляв портал Знай.uа, перша репетиція Go_A на" Євробаченні 2021 " підняла Україну в топ-10 і опустила Росію.

Також Знай.uа писав, що Go-A впевнено почала завойовувати любов Європи на" Євробаченні-2021":"посіли перше місце".