Дружина відомого українського телеведучого, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова вирішила звернутися до шанувальників за порадою. Дівчина вагітна і вже зовсім скоро повинна народити, проте вона нечасто піднімає цю тему в своєму блозі.

Квіткова опублікувала Селфі з машини, де позує в біло-блакитній сорочці і бежевому пальто з легким макіяжем і розпущеним волоссям.

"Яку б пісню ви включили, якби не змогли вимовити ні слова?",- написала Дарина.

Шанувальники з радістю відгукнулися і відповіли на незвичайне питання блогерки і почали писати свої улюблені композиції в коментарях. Крім того, деякі відзначили красу квіткової.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

" Дашенька, ти як те сонечко яке яскраво-яскраво світить😍", "james arthur – medicine", "Ван ту фрі і фо тиряли що зв'язувало", " shape of my heart❤️"," щось з пісень Монатіка❤️"," Танцюй поки молодий❤️", " Денис Клявер - коли ти станеш великим...", "Ірини Білик і Кузьми «Мовчати»🔥", - пишуть коментатори.

Даша Квіткова опублікувала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram куди прикріпила фото зі своїм коханим Микитою Добриніним. Вони обіймаються там, а дівчина тримає руками свій вагітний живіт.

"Сьогодні почалася #29weekspregnant 🌸 ми з твоїм татом дуже любимо тебе і сильно чекаємо, наш найсильніший і улюблений хлопчик🤍" - підписала пост блогерка.

Раніше ми повідомляли, вагітна дружина Холостяка Добриніна вразила одкровенням.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Добринін довів рідного 80-річного дідуся до сліз.

Також "Знай.uа" писав, що вагітна дружина "Холостяка" Квіткова поділилася важливою датою.