Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна знаменитість опублікувала в своїх Insta Stories сонячну фотографію, зроблену під час відпочинку на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх. У кадрі Матвієнко продемонструвала одне зі своїх татуювань на стопі правої ноги – ніжна квітка з листячками.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko

Крім того, артистка запропонувала фанатам вгадати, скільки у неї малюнків на тілі. Виявилося, що Тоня є володаркою всього двох татуювань. При цьому друге вона не показала на фото. Тому можна лише припустити, де і що саме зображено.

"Скільки у мене тату?" - поцікавилася у підписників в соцмережі співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко на фото з Арсеном Мірзояном не приховала своїх форм: "Вам личить вагітність". Співачка разом зі своїм чоловіком відвідала квітковий "Добропарк".

Нагадаємо, Тоня Матвієнко пригадала найкращі часи з Арсеном Мірзояном: вся справа в пісні. Як відомо, популярну композицію "Бувай, малий" артист презентував більше 8 років тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян поділився кадрами відпочинку в Єгипті: купа пляшок і Тоня в ластах. Зараз зіркове подружжя перебуває з молодшою донькою Ніною на популярному курорті.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян показав, як балує Тоню Матвієнко: "Кохана захотіла..."