Українська делегація, яка вирушила на "Євробачення 2021" в Роттердам разом з групою Go_A показала, як вони добиралися в Нідерланди, з якими проблемами зіткнулися і де живуть.

Відповідне відео опублікував телеканал "UA:Перший" на YouTube.

Відомо, що кілька днів тому український гурт go_a вирушив до Роттердаму, щоб підкорити Європу на "Євробаченні 2021". Учасники капітально підготувалися до поїздки, набравши з собою кілька валіз речей. Крім музикантів в супровід вирушила українська делегація, яка допомагала представникам в процесі поїздки і в підготовці номера.

У влозі Анна Тульєва показала, що їх подорож почалася з аеропорту "Бориспіль", де музиканти встигли зробити кілька патріотичних знімків і пожартувати з ведучою. У літаку до Амстердама Go_A виконала мелодію на губній гармошці, а також один з учасників групи назвав топ-пісень, які радить прослуховувати під час поїздки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

З Амстердама українську делегацію забрав величезний автобус, який доставив їх в Роттердам в пункт тестування. Там вся делегація здала тести на коронавірус, після чого вирушила в готель відпочивати після перельоту. Організатори зазначили, що тестування проводитимуть всім кожні 48 годин, щоб забезпечити максимальну безпеку на конкурсі.

Поселили українську делегацію в шикарному готелі, де у кожного учасника групи був свій окремий номер. Хлопці показали свої скромні житла, а також розповіли про подарунки, які їм піднесли організатори конкурсу.

У подарунковій сумці можна було знайти шарф, блокнот, пляшку для води, ручку, магнітик, електронну візитку "Євробачення", книгу зі значимими місцями і людьми Роттердама і багато іншого.

Нагадаємо, що Go_A без вокалістки втратили перше місце на" Євробаченні 2021", Росія обігнала.

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A позбулися солістки перед виступом на"Євробаченні 2021".

Також Знай.uа писав, що група Go_A прогулялася по Роттердаму і познайомилася з суперниками.