Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

У середу, 12 травня, 36-річна знаменитість повідомила чудову новину – вона удостоєна премії Yuna Awards-2021 за особливі досягнення в музиці та внесок у розвиток музичної індустрії.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

"В таку урочисту мить я надзвичайно вдячна отримати цю нагороду. Навіть не очікувала! Багато років поспіль я була відсутня у номінаціях премiï Yuna і завжди задавалася питанням - чи мене до чогось готують, чи я поза номінаціями? 🤔

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Насправді, iснує багато номінацій на премію, але за внесок у розвиток музичної індустрії лише одна, і вона зараз у моїх руках. 🙇‍♀️ Взагалі, в нашiй країні є дві такі номінації: за внесок у розвиток музичної індустрії, одна від каналу M1, яку я отримала в 2018 році і безумовно вдячна за це, і друга - ось ця, від національної премії Yuna. I вони вдвох тепер у мене!
Жартуючи скажу, це - пограбування десятилiття! 😂" - написала у своєму акаунті Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, як змужнів її 12-річний син: "Копія батька".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вперше показала брата і насолодилася хвилями з сином.

Також портал Знай.uа писав, що кохання Дана Балана і Тіни Кароль виявилася несправжнім. Продюсер "1+1" Володимир Завадюк зробив скандальну заяву про їхні стосунки.