Як відомо, солістка українського гурту Go_А Катерина Павленко пропустила другу репетицію номера для "Євробачення 2021". Вокалістці стало погано просто перед здачею тесту на коронавірусну інфекцію.

Замість Катерини запальну пісню Shum виконала на сцені в Роттердамі артистка з Нідерландів. Варто зазначити, що дівчина буквально за дві години до репетиції вивчила текст пісні українською мовою, хоча навіть його не знає. При цьому вокалістка гідно виступила і змогла повторити голос Павленко.

Катерина Павленко, Go_A, фото з Instagram
Катерина Павленко, Go_A, фото з Instagram

Досі невідомо, який результат тесту отримає фронтменка Go_A, тому їх участь у пісенному конкурсі залишається під питанням. На YouTube-каналі Eurovision Song Contest вже з'явилося відео репетиції українського колективу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

До речі, українці в коментарях під роликом підтримали Катерину і побажали їй якнайшвидшого одужання.

"Статистка така розумничка, мега професіонал, так добре виконати пісню іноземною мовою", "Нарешті дочекалися... Європейці заговорили українською!)", "Однак як іноземці мило вимовляють слов'янські шиплячі. Дуже хороша робота виконавиці!", "Тримаю кулачки за солістку Катерину. Сподіваюся що все обійдеться, і ми побачимо її на ген-репетиціях! Без неї навіть атмосфера не та... неначе не вистачає пазла... Дівчині статисту - велика подяка! За 2 години вона вивчила слова пісні іноземною для неї мовою", "Нідерландка вивчила українську за 2 години, а мільйони жителів України не можуть за 30 років вивчити!" - написали коментатори.

Нагадаємо, Go_A позбулися солістки перед виступом на "Євробаченні 2021".

Як повідомляв портал Знай.uа, група Go_A прогулялася Роттердамом і познайомилася з суперниками.

Також портал Знай.uа писав, що Go_A без вокалістки втратили перше місце на "Євробаченні 2021", Росія обігнала.