Згідно з місячним календарем символом 13 травня являтся Гепард. 3 місячний день починається о 05:12.

Так, фахівці попереджають, що в цей день відбувається вихід назовні всього, що було заплановано і розпочато в попередні дні.
На 3 місячний день енергія потужна. Насіння виростають і знаходять свою форму.

У цей день настає пора боротьби за свої прагнення, відстоювання своїх планів і бажань. Експерти радять діяти активно і напористо.

А та енергія, яку ви не зможете розтратити, просто "закисне" у вас всередині і негативно відіб'ється на вашому самопочутті.

Пасивність в цей день строго неприпустима. Якщо 3 місячний день
пройшов у клопотах і турботах - він вдався. Не шкодуйте свій розтрачений час, вся ваша енергія повернеться до вас сторицею.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

У цей день рекомендується: зайнятися поточними питаннями і завданнями, спорт, робота, очищення себе і простору, кидати шкідливі звички, лазня, масаж, навчання, ремонт техніки, інтелектуальна робота, зустріч з друзями, реклама, покупки.

Краще уникати: сварок, з'ясування стосунків, проводити важливі заходи, запускати нові проекти, ходити до лікаря, робити кілька справ одночасно, лінуватися, контакти з начальством, переїзд, зміна роботи, справи на перспективу, плітки, покупка нерухомості або меблів.

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

Також фахівці радять зробити практику "Прогулянка", яка сприятлива для будь-яких справ. Потрібно рухатися в північно-західному напрямку в проміжку з з 21: 27 до 23: 27 годин протягом 15-40 хвилин, після знаходимо кафе, лавочку або магазинчик, або ТЦ, і там спокійно знаходимося від 15 хвилин. Більше часу перебувати можна, менше не можна.

До того ж в цей день можуть снитися кошмари або щось не дуже приємне. Але зациклюватися на них не варто, адже сьогоднішні сни не збуваються - це просто Ігри вашого розуму і підсвідомості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як запалити грошову свічку на фінансовий успіх-мінімум дій і максимум результату

Як повідомляє портал «Знай.иа» Травневий молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок в цей особливий день

Також «Знай.иа " писав, що Українців чекає найпотужніша магнітна буря-полоскоче нерви кожного