Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), стала головною героїнею другого сезону романтичного проекту "Холостячка" і активно веде свій блог і ділиться з шанувальниками кадрами зі свого яскравого життя.

Цього разу дівчина поділилася відчуттями від подій, які відбуваються в її житті останнім часом. У травні у артистки настав дуже насичений час, життя на шаленій швидкості, чому співачка дуже рада.

"Їду на зйомку і думаю, який у мене Травень в цьому році 🤍 та що там говорити, за всі роки-Травень саме той, що потрібно! ⭐️ Все мчить з шаленою швидкістю і серед величезної кількості подій я навіть знаходжу час на натхнення і нові пісні! Я дивуюся і буду дивувати вас♥️", - пише співачка.

Шанувальники підтримали Огневич теплими словами і компліментами. Вони бажали їй успішного дня і відзначали не тільки її красу, а й те, як скучили за концертами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

" Дякую, Златочко! Гарного дня і успішної зйомки!🙌 А щє дууууже хочеться знову концертів!!!💖 ", "Вам також гарного дня і ще більше натхнення 🤍 🤍 🤍 але дозволяйте собі відпочивати, хочу б іноді😉", " гарного дня і сонячного настрою, Златочка!🌷 🌷 🌷 ", "здається, хтось закохався", "гарного продуктивного дня! Сонячного настрою! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Красуня наша, найпрекрасніша квіточка! 😍 😍 😍 😍 ", "Відмінного вам дня, чудова людина!😊 ", "Хороших і продуктивних зйомок Златочка🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, "Холостячка" Злата Огневич показала середній палець хейтерам.

Як повідомляв "Знай.uа", Холостячка Злата Огневич знайшла собі споріднену душу.

Також "Знай.uа" писав, що Нова "Холостячка" Злата Огневич провела час з відомим мачо.