Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно на фан-акаунті Кароль і молдавського виконавця Дана Балана, з яким знаменитості не перший рік приписують роман, з'явилося зворушливе архівне фото співака з маленькою дівчинкою. Так, артист ніжно обіймав дитину за плечі і дивився разом з нею в кадр, посміхаючись на камеру.

Варто відзначити, що шоумен є дядьком дітей своєї молодшої сестри, телеведучої Санди. Зірка часто проводить час з племінниками - дівчинкою Елісою і хлопчиком Крістіаном.

Шанувальники Балана також щиро вірять в роман між ним і Тіною Кароль, а деякі навіть мріють про спільних дітей знаменитостей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дан і діти - це окрема любов 😻❤️"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи співака компліментами: "він буде кращим татом❤️", " як же красиво, Дан і діти!!!👏 👏 👏 ❤ ️ ", "Господи який клас супер👍 👍 👍", "вибачте, але його руки😍 🤤", "Боже,які солодкі😻 😻 😻 😻".

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, як змужнів її 12-річний син.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вперше показала брата і насолодилася хвилями з сином.

Також портал Знай.uа писав, що любов Дана Балана і Тіни Кароль виявилася несправжньою