Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила досить пікантне відео, будучи амбассадором бренду спортивного одягу Puma. Красуня приміряла яскраво-червоне монокіні з принтом і масивні кросівки, відправившись на зйомки рекламної кампанії в Туреччину. Зірка позувала на яхті, ритмічно рухаючись по свій хіт "a tebe...", поки позаду неї відкривався мальовничий вид на скелі і синю воду. При цьому Надя блиснула стрункою фігурою і довгими ногами з різних ракурсів.

@nadyadorofeeva

Море, счастье, “a tebe...” #dorofeeva

♬ a tebe... - DOROFEEVA

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Море, щастя," a tebe...”"

Варто відзначити, що раніше на акаунті в Instagram виконавиця виставляла ролик з рекламою, в якій знялася. На відео Надя насолоджується теплою погодою, танцює на маковому полі, бігає по піщаному пляжу, гуляє по вечірній набережній.