Нещодавно ми писали про те, що саме думають у Міністерстві юстиції України щодо механізму "списання боргів онлайн". Виявляється, деякі клієнти вже відчули на собі схожі маніпуляції.

Клієнту "ПриватБанку", за його словами, придумали суму боргу і змінили адресу прописки в банківських документах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

"Наприкінці березня 2021 року прийшло повідомлення від ПриватБанк про те, що рахунки заблоковано з метою стягнення боргу перед якоюсь некомерційною організацією. У документах, які було передано на виконання в банк через приватного судового виконавця, присутні невірні дані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зокрема, адреса проживання, адреса прописки, місто і сума, яку взяли з повітря. НБУ України відмовляється вживати заходів і не відповідає на письмові запити. Буду змушений звернутися до правоохоронних органів з метою вирішення проблеми.", - повідомив незадоволений клієнт.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що буває таке, що з рахунку просто зникають гроші, буває, що у відділеннях клієнтам хамлять. Нещодавно співробітники "Ощадбанку" відмовилися видавати особисті кошти клієнта через не вклеєну фотографію в паспорт.

Раніше повідомляли, українка відмовилася від "ПриватБанку" і зіткнулася з блокуванням платежів: "Не випадковість і не збій".

Як повідомляв Знай.uа, очільниця "ПриватБанку" обчистила українців на 8,2 млрд-оголошена в розшук.

Знай.uа писав, гроші Українки застрягли в "Ощадбанку" через прості фото - відповіли грубістю: "Не мої проблеми...".