Останнім часом почастішали скарги на один з найбільших державних банків України "ПриватБанк". Клієнти скаржаться на те, що з їхніх карток зникають кошти. Так, нещодавно українець виявив, що з його картки несподівано списали кілька сотень гривень.

Дивно те, що ніхто нічого не пояснив, і суми зняли в два етапи, з перервою буквально в дві хвилини. Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот з відео
ПриватБанк, скріншот з відео

"Банк списав два рази з універсальної картки по 325 гривень о 09:51 та 09:53 24 квітня 2021 року. Я був вдома з дружиною. Є підтвердження друзів. Банк списав кошти незаконно і списав без мого відома і без моєї дії за адресою Нижньоюрківська вулиця 45а. Я проживаю на вулиці Корольова. Де ви поділи мої гроші? Люди контролюйте рух коштів. Банк без повідомлення краде гроші з карти.", - поділився незадоволений клієнт банку.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Важливо також зазначити той факт, що представники банку надали офіційну відповідь: "Доброго ранку! На жаль, за вказаною інформацією не вдалося знайти дані платежі по ваших картках. Щоб перевірити інформацію і уточнити деталі йдемо в особисті повідомлення".

Раніше повідомляли, клієнтка "Ощадбанку" зняла арешт, але з її карти продовжують зникати гроші: "Яке ви маєте право?".

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк відмовляє українцям в обслуговуванні і залишає без карток: "Шахрайством не...".

Знай.uа писав, українка розповіла, як ПриватБанк зацькував її через 23 гривень: "Хто дав вам на це право?".