Люди споконвіку слідкували за зорями та іншими небесними тілами, вважаючи, що ті мають особливий вплив на їхнє життя. Й досі багато з нас, опираючись на гороскопи, намагаються спіймати удачу за хвіст або використати сповна вдалий день.

Як пройде 4 місячний день, який розпочинається о 05:37 14 травня, розповідає Телеграм-канал "Доленосний гороскоп". Перш за все, слід пам'ятати, що те, як пройде день залежатиме виключно від вас самих.

Тому, чи буде цей день позитивним, чи ні - у будь-якому разі краще взяти його у власні руки. Адже куди ви направите свою енергію - те і отримаєте у результаті.

Фото: Доленосний гороскоп / Телеграм
Фото: Доленосний гороскоп / Телеграм

14 травня особливо важливо ретельно обмірковувати і зважувати кожен свій крок. Цього дня також варто зайнятися своєю підсвідомістю.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, варто зважати на важливий нюанс. 14 травня є днем спокус. Тому слід чекати того, що доля може поставити між вибором добра і зла. Докладіть всіх зусиль, щоб у жодному разі не скотитися в негатив.

Якщо відчуваєте, що все йде шкереберть - зупиніться і зробіть повільно 10 глибоких вдихів і видихів. Лише після такої зупинки можна повертатися до прийняття рішення. Проте, якщо є можливість, краще все-таки взяти на якийсь час паузу.

Гороскоп, скріншот з відео
Гороскоп, скріншот з відео

Ритуал на залучення фінансової удачі

Цього дня можна також залучити фінансову удачу, здійснивши грошове прибирання. Для цього слід на північному заході будинку в період з 00.00-01.00 години провести звичайне прибирання. Але виключно у цьому секторі. Проте, не варто робити цей ритуал тим, хто народився у рік Дракона.

Оскільки символом дня 14 травня є Дерево роду, то у цей день добре зайнятися вивченням своїх коренів. Не буде зайвим провести час у колі сім'ї та провідати родичів, з якими давно не бачилися.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, травневий Молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок у цей особливий день. Астролог Павло Глоба пояснив, як пережити Травневий Молодик

Як повідомляв портал "Знай.ua", як запалити грошову свічку на фінансовий успіх – мінімум дій і максимум результату. 12 травня можна приступити до реалізації планів

Також "Знай.ua" писав, молитва про позбавлення від кредитів і боргів: фінансові проблеми кануть в небуття. Молитва для тих, хто зіткнувся з фінансовими проблемами