Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом.

Цього разу зірка виставила спокусливий кадр, позуючи на задньому сидінні свого авто, проїжджаючи повз приватні будинки. Так, інтернет-знаменитість приміряла доволі елегантне вбрання, адже набагато частіше постає перед камерою в еротичній білизні і відвертих міні.

Альона одягла довгу світлу спідницю з високим розрізом на нозі і білосніжний міні-топ з довгим рукавом, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також аксесуаром у вигляді золотої підвіски. При цьому дівчина не упустила можливості засвітити стрункі ноги і пишні груди.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Красуня 😍", "шикарна дівчина🔥", "губи просто вогонь😍 🔥", "шикарна😍 😍 😍", "ось ця дуже красива фотка🔥", " якби краса була краплею води, ти для мене була би найбільшим з океанів.😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн