Варення з буряка – незвичайне і оригінальне домашнє ласощі. Дане варення дуже незвичайне, якщо у вас в запасі є багато буряка, спробуйте зробити хоча б невелику порцію.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт:
- Буряк-400 Грам
- Цукор-700 Грам
- Лимон-0,5 Штуки
Приготування:
Буряк заздалегідь відваріть до напівготовності, після очистіть її.
Буряк натерти разом з чвертю лимона на дрібній тертці. Із залишку видавити сік до Буряка.
Додати в ,уряк цукровий пісок, поставити каструлю на маленький і довести до кипіння. Після цього варити 60 хвилин і не допускати активного кипіння.
Заздалегідь підготувати стерильну банку і кришку. Зняти каструлю з вогню. Акуратно перекласти варення в банку. Герметично закатати.
Поставте банку з варенням дном вгору, укутайте ковдрою і залиште на добу в спокої. Після Зберігайте варення в коморі.
Раніше ми повідомляли, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників.
Як повідомляв "Знай.uа",як врятувати стан рук після городу - поради фахівців.
Також "Знай.uа" писав, що червоні і солодкі ягідки на радість, найкращий захист для куща малини від шкідників - встигніть навесні.