Варення з буряка – незвичайне і оригінальне домашнє ласощі. Дане варення дуже незвичайне, якщо у вас в запасі є багато буряка, спробуйте зробити хоча б невелику порцію.

Інгредієнт:

  • Буряк-400 Грам
  • Цукор-700 Грам
  • Лимон-0,5 Штуки

Приготування:

Буряк заздалегідь відваріть до напівготовності, після очистіть її.

Буряк натерти разом з чвертю лимона на дрібній тертці. Із залишку видавити сік до Буряка.

Популярні новини зараз

Закоханий Дантес розтанув перед Дорофєєвою в міні-бікіні: "Рецепт кайфового дня"

Дружина Віктора Павлiка Катерина Репяхова поділилася першим фото малюка: "Весь світ зупинився"

Юля "Зайка" розповіла про інтим з Мішею Заливако на Холостяку

Подружка Олени Кравець Ірина Сопонару оголила груди заради "Кварталу 95": "Домалювали?"

Показати ще

Додати в ,уряк цукровий пісок, поставити каструлю на маленький і довести до кипіння. Після цього варити 60 хвилин і не допускати активного кипіння.

Заздалегідь підготувати стерильну банку і кришку. Зняти каструлю з вогню. Акуратно перекласти варення в банку. Герметично закатати.

Поставте банку з варенням дном вгору, укутайте ковдрою і залиште на добу в спокої. Після Зберігайте варення в коморі.

Раніше ми повідомляли, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників.

Як повідомляв "Знай.uа",як врятувати стан рук після городу - поради фахівців.

Також "Знай.uа" писав, що червоні і солодкі ягідки на радість, найкращий захист для куща малини від шкідників - встигніть навесні.