Президент України посів 7 місце в рейтингу лідерів за кількістю підписників в Instagram. Зараз на главу держави підписано 9,2 мільйонів людей, передає Hype Journal.

Виявилося, що найпопулярніший світовий лідер в Instagram – Нарендра Моді, на нього підписано 55,1 мільйонів користувачів. Друге місце займає президент Індонезії Джоко Відодо з 39,1 мільйонами підписників. Президент Бразилії Жаїр Болсонару отримав третє місце (18,3 мільйонів підписників).

Зазначається, що в середньому 30% аудиторії світових лідерів – це покоління Z, що є хорошим показником того, як політики можуть спілкуватися з молоддю через соціальні мережі.

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

До речі, єдиний лідер з рейтингу, який закрив коментарі, – це президент Азербайджану Ільхам Алієв. У той же час найбільш швидкозростаючий Instagram-аккаунт належить президенту США Джо Байдену. Його сторінка щорічно зростає на 829% і займає 4-е місце в списку з 18,1 мільйонами підписників. Видання підкреслює, що дані в таблиці актуальні на травень 2021 року.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Найпопулярніші світові лідери в Instagram

Нагадаємо, Володимир Зеленський представив план захисту українців від кіберзагроз: що входить до повноважень структури.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський зробив щедрий подарунок українському генію: "Це раніше було американське посольство".

Також портал Знай.uа писав, що "Квартал 95" показав масову вакцинацію українців: "Зеленський і Кличко почнуть з киян".