Популярна українська співачка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, знаходиться в теплих і дружніх відносинах зі своїм директором Артемом Чирковим. Подробиці розкрив він сам у невеликому інтерв'ю для програми "Зірковий шлях".

Співпрацюють вони з 2012 року. Саме в компанії Ясинського і Чиркова до Полякової прийшла довгоочікувана слава після хіта "шльопанці". Він згадав, як все починалося.

"Я працював і концертним директором, і турменеджером. І директором і адміністратором. І костюмером. І стилістом іноді", - згадує він.

Він виконував навіть найінтимніші бажання артистки.

"Ходив в аптеку за тампонами. Таке було, але що тут такого. Це як будь-який чоловік для своєї жінки може купити", - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

При цьому він стверджує, що романтичні відносини між ними неможливі.

"Наші відносини ніколи не стануть ближчими, ніж дружба і робота", - пояснив він.

Також бували в роботі і несподівані ситуації. Так за 5 хвилин до виходу з'ясувалося, що Оля забула нижню спідницю для свого костюма. І Артем знайшов рішення.

"Що робити, що робити? І тут ми дивимося в закладі висить штора саме такого кольору, як нам потрібно. Запихаємо цю штору Олі в труси. І так пішла працювати і честь зберегла", - каже Артем.

Раніше ми повідомляли, директор Олі Полякової зізнався в тісному зв'язку із зіркою.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова запалила в гримерці в образі гарячої королеви: пишне декольте і нескінченні ніжки.

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова спантеличила українців спілкуванням з дочками.