Відома українська співачка, а також донька Ніни Матвієнко, Тоня показала, як вона вміє відпочивати. Вони разом з Арсеном Мірзояном відправились на кілька днів до Єгипту.

Свій відпочинок пара демонструє на акаунтах в соціальній мережі Instagram, роблячи красиві фото і знімаючи ролики в stories.

Цього разу Тоня Матвієнко вирушила кататися на квадроциклах по пустелі, і взяла шанувальників віртуально з собою.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

На першому кадрі співачка сидить вже вся готова їхати на зустріч пригодам. Незважаючи на те, що в Єгипті жаркувато, довелося намотувати на всю голову спеціальний убір і окуляри, щоб піски не потрапили в очі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Трохи пізніше Тоня Матвієнко вирішила показати передплатникам екстремальні рухи - вона стрибала з каменю на пісок, і, на жаль, це закінчилося трохи трагічно.

"Допригалась. Вава" - написала дівчина у своїй stories, і показала невелику подряпину на руці. Цю "травму", по всій видимості, вона отримала стрибаючи з того самого каменю.

Але, незважаючи на це вона продовжила кататися на квадроциклах, що і продемонструвала шанувальникам в новому ролику.

У Арсена Мірзояна також трапився невеликий курйоз, у своїй stories він показав Свою руку, і написав: "Ну ось мені на руку нака*ала пташка".

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Також чоловік показав шанувальникам як він відпочиває у воді. Артист розслаблено лежить на спині в ластах, і пливе. "Це я після зустрічі з акулою" - пише він.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Нагадаємо, Тоня Матвієнко згадала найкращі часи з Арсеном Мірзояном: вся справа в пісні. Як відомо, популярну композицію" Бувай, малий " артист презентував більше 8 років тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян поділився кадрами відпочинку в Єгипті: купа пляшок і Тоня в ластах. Зараз зіркове подружжя перебуває з молодшою дочкою Ніною на популярному курорті.

Також портал Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян показав, як балує Тоню Матвієнко: "кохана захотіла..."