Стало відомо про те, що в Маріуполі Співробітник правоохоронних органів врятував пенсіонерці життя. Вона не могла рухатися, так як була паралізована.

Про це повідомили в прес-службі Центрального відділення поліції.

Сталося це в середу, 12 травня, приблизно о 21:00. Жителі міста Маріуполь звернулися до співробітників правоохоронних органів, повідомляючи про хвору пенсіонерку, яка проживає з ними по сусідству.

76-річна жінка більше доби не виходила з дому, тому й забили на сполох. Вона живе одна, і була ймовірність, що вона потребує допомоги. На місце прибув дільничний офіцер Маріупольського районного управління поліції Артем Тимофєєв, а також співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вони спробували зайти в квартиру, однак, двері були закриті, і ніхто не відгукувався.Тоді, співробітник поліції почав світить у вікна, і раптом побачив господиню, яка просто лежала на підлозі.

Він відразу ж прийняв рішення не втрачати час, і заліз через вікно.

Як виявилося, 76-річну пенсіонерку паралізувало, і вона не могла встати. На місце прибула бригада швидкої допомоги, яка надала їй першу допомогу і госпіталізувала. Поки медики їхали, поліцейський надав їй необхідну допомогу.

Завдяки оперативній роботі правоохоронців, жінка була врятована.

На даний момент вона знаходиться в лікарні, під наглядом лікарів, і її життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом.

Як повідомляв портал Знай.ua, озброєний чоловік взяв заручника в банку, будівлю оточили.

Також Знай.uа писав, що чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня: ходив з ножем і горілкою.