Відома українська тренерка, а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська привітала головного чоловіка у своєму житті.

Жінка опублікувала в соціальній мережі Instagram новий пост, який вирішила присвятити синові. Хлопчику виповнюється 14 Травня 12 років.

"Роберт, мій дорогий хлопчик, сьогодні твій особливий день. 12 років тому ти зробив мене набагато щасливішим❤️" - йдеться в повідомленні.

Жінка говорить про те, що народження дитини подарувало їй незабутні емоції, які вона продовжує відчувати кожен день, навіть зараз.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вона вважає свого старшого сина Роберта неймовірно розумним, дорослим, вихованим, а також кмітливим, незважаючи на свій юний вік.

"Не знаю, за які заслуги мені пощастило стати твоєю мамою, але спасибі Всесвіту за це. Нехай твоє життя буде світлою і щирою, як і ти сам. А я буду завжди поруч " - продовжує Марина Боржемська.

Спортсменка також зазначила, що Роберт зараз, в майбутньому теж, в будь-який момент може звернутися до мами за допомогою. Але, зараз дитина доводить, що саме він є підтримкою, і на нього можна покластися.

Нагадаємо, що Марина Боржемська була одружена з В'ячеславом Узєлковим, їх сім'я вважалася зразковою. У шлюбі у них народилося двоє дітей-хлопчик Роберт і дівчинка Олівія.

Пара дуже довго не могла завести дитину, і у жінки навіть траплялося три викидня. В один момент, Бог все ж змилувався над ними.

Наприкінці 2018 року Україну шокувала новина про розлучення пари, вони прийняли рішення розійтися. Більш того, син Роберт в одному з інтерв'ю розповів, що не має затятого бажання спілкуватися з батьком, всьому виною цілий ряд причин.

У коментарях користувачі почали писати привітання для хлопчика, серед яких були помічені навіть зірки шоу-бізнесу.

Нагадавши, Марина Боржемська розкрила секрет, як не набрати зайві кілограми і поліпшити зовнішній вигляд. Спортсменка поділилася списком корисних звичок

Як повідомляв портал "Знай.ua", Узєлков не виділив дітям ні метра: з чим залишилася Боржемська після розлучення. Боржемська розповіла про те, кому дісталася квартира

Також "Знай.ua" писав, Боржемська згадала, ким була до розлучення з Узєлковим: "ніколи не соромилася". Марина Боржемська розповіла цікаву історію про свою першу роботу