Популярна українська телеведуча, фітнес-тренер, зірка шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 550 тисяч підписників.

Цього разу Марина розповіла історію про свою першу роботу і перші особисто зароблені гроші.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Моя перша робота. Всі ми розуміємо, що успіх нам не падає на голову просто так. А коли він дійсно спонтанно падає, то зовсім не цінується. Мені здається, всі ми повинні пройти певний шлях, щоб домогтися висот. Хочу з вами поділитися спогадами про свою першу роботу, про яку я ніколи не соромилася говорити. А навіть пишаюся, що у мене був такий досвід.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У 15 років я підробляла у свого батька – прибирала приміщення. Для мене це не було ганебно. Мені хотілося з дитинства заробляти на свої потреби, щоб полегшити витрати батьків.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

У мене був особистий вибір, який я собі визначила: можу йти працювати або офіціанткою, або прибирати приміщення. Я сказала татові, що хочу сама заробляти гроші, і він мені запропонував приходити, прибирати офіс.

Мені здавалося, що на мої особисті потреби я можу заробити сама. Це ж мої проблеми, що мені хочеться щось. Зараз я бачу таке ж бажання У Роберта - він створює сережки та аксесуари, щоб заробляти на кишенькові витрати. І я їм дуже пишаюся", - пише Марина Боржемська.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська з дітьми розповіла про стосунки з колишнім чоловіком: "Не маю ярого бажання бачитися".

Як повідомляв Знай.uа, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала, як відновити форму: "Все буде добре".

Знай.uа писав, колишня Узєлкова Боржемська дала дієві поради, як тримати ідеальну форму на відпочинку: "Лінь зіграє злий жарт".