Пенсії можуть скоротити до 50%: що потрібно знати, щоб не залишитися без частини виплат

В Україні є цілий перелік причин, за якими у пенсіонера можуть забрати до 50% виплати. Як зазначають в Пенсійному фонді, найчастіше це відбувається через переплату виплати.

Пенсіонери, фото: Getty Images
Пенсіонери, фото: Getty Images

Головні продукти дорожчають: хліб і м'ясо стрімко зростають у ціні

Українців попередили про найближче подорожчання хліба і яловичини. Про це розповів економічний експерт Олексій Дорошенко.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Ринок, фото: Getty Images
Ринок, фото: Getty Images

Двоє українських журналістів загинули в жахливій ДТП, колеги в скорботі: "Втратили добрих і талановитих друзів"

Двоє українських журналістів загинули в жахливій аварії в Полтавській області. Зіткнулися з вантажівкою. Трагедія сталася в четвер поблизу села Гайове. Оператор і журналісти телеканалу "НТН" померли в результаті ДТП.

Загиблі журналісти, фото: Facebook
Загиблі журналісти, фото: Facebook

Олег Боднарчук присоромив Тіну Кароль через премію Yuna: "Кумир епохи, на якого ми заслужили"

Український режисер і продюсер Олег Боднарчук, відомий по роботі з Філіпом Кіркоровим, Аллою Пугачовою, Світланою Лободою і Ані Лорак, розкритикував церемонію нагородження музичної премії Yuna.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Українцям дали 5 місяців на отримання субсидії: інструкція з оформлення

Починаючи з травня поточного року відбулися зміни в програмі житлових субсидій. Тепер для їх оформлення на наступний період українці повинні подати оновлену заяву і декларацію.

Субсидії, фото: Unian
Субсидії, фото: Unian