Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і займається вихованням трьох дітей.

34-річна зірка розмістила в Instagram свіжий пост, присвячений скандалу навколо нібито домагань з боку продюсера і композитора Костянтина Меладзе.

Костянтин Меладзе, фото: скріншот з відео
Костянтин Меладзе, фото: скріншот з відео

"Я бачу що стала учасником скандалу який мені не потрібен! По пунктах відповідаю. Це про тих, хто "на екран через диван" і все, що пов'язано з сексом! І потім, після того, як стають відомими, починають розповідати про те, які негідники ті, хто їх просував, ну-ну-ну, прям!!! Були умови, ти погодилася ("вся") на це в обмін на славу! Це збірний образ. Я не говорила конкретно про Лорак. Я свічку не тримала і мені не цікаво, що там було. Але, дует все ж був з В.Меладзе і робота з ним була. Я не захищаю і не поливаю брудом нікого з фігурантів скандалу. Більш того, я не планувала до нього приєднуватися! Мене зачепила фраза, що "всі були згодні на ці умови". Я не "всі", за мене розписуватися не потрібно. Особисто у мене умови були інші і узагальнювати не треба. Свою історію я розповім в разі, коли буду готова до чергового скандалу. Цілком можливо, це не відбудеться зовсім. А може це трапиться дуже скоро", - написала Приходько.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Анастасія Приходько і Костянтин Меладзе, фото з Instagram

Примітно, що буквально пару днів назад артистка в інтерв'ю "Вести" заявляла інше, явно натякаючи на тісні відносини між Ані Лорак і Меладзе.

"Просто цікаво, навіщо говорити про це зараз, коли завдяки сексу з цією людиною ти їси чорну ікру, відбулася як артист, а потім все це вивалюєш. Ти ж спочатку погодилася?" - зазначила вона.

скріншот

Раніше ми писали про те, що дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва відповіла кривдникам дивним посланням: "У вас виходить".

Нагадаємо, Ані Лорак після скандалу з Меладзе засвітилася в обіймах 53-річного продюсера: "Геній".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Ані Лорак все складно, зрада Мурата перед очима: "Зберігати спокій".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак згадала, як її колишній чоловік виправдовував публічну зраду: "Я думав, що це ти".