У п'ятницю, 14 травня, російські бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил. Про повідомляє пресцентр штабу ООС у Facebook.

Поблизу населеного пункту Гнутове окупанти використовували артилерійські установки 120-го калібру, а біля Мар'їнки – протитанкові гармати.

Неподалік населених пунктів Водяне та Новгородське противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля селища Широкине – ще й з мінометів 82-го калібру.

Також уточнюється, що поблизу Світлодарська російські окупанти здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів і автоматичних станкових гранатометів. Під Катеринівкою противник вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

"У районі населеного пункту Новотошківське окупанти двічі відкривали вогонь у бік наших позицій із великокаліберних кулеметів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї. Неподалік селища Старогнатівка противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про всі факти порушень українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ", - зазначили в штабі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, воїни-десантники ЗСУ показали на що здатні: Україна під надійним захистом.

Як повідомляв портал Знай.uа, досвідчений прикордонник пішов на фронт, залишивши вдома трьох дітей: "Татко повернеться тільки після перемоги".

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ навчили школярів тому, що може врятувати їхнє життя: це має знати кожен.