Популярна українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар вирішила трохи пофілософствувати. Цього разу Народна артистка України торкнулася теми "змін". Швидше за все, мова йде про характер і цілісний образ як такий в принципі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Кухар в мережі Instagram.

Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram

"Часто чую фразу: "Люди ніколи не змінюються" і вона мене завжди змушує задуматися. Якщо ви згадаєте будь-які книги прочитані в 20 років, а потім перечитані через років десять, то звичайно ви помітите, що ви їх читаєте "новими" очима.

І в цьому світлі можна сказати, що всі аспекти нашого буття отримують нове прочитання з часом... Спостерігати за собою, як життя вчить тебе бачити і сприймати світ по-різному, напевно, цілком природно, і дивно якщо від підлітка до старця ти пройдеш не змінившись...", - пише Катерина.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Цікаво, що окрім роздумів щодо змін Катерина Кухар додала до публікації ще й своє селфі на фоні Чорного моря. Катя стояла на Одеській набережній і загадково дивилася в об'єктив свого телефону. Також в кадр вліз і побережний ліхтарик.

Раніше повідомляли, Леся Нікітюк блиснула принадами в Туреччині: справжня фараонша.

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Кухар похизувалася дитячим фото і розповіла, в кого вродилася такою гарною: "Породу видно".

Знай.uа писав, Катерина Кухар подражнила шанувальників "шматочком" літа: "Потрібен, як повітря".