Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників свіжими фотографіями з відпочинку, на яких він зображений з дружиною і донькою.

Як відомо, зараз 42-річна зірка проводить час з донькою Ніною і дружиною, співачкою Антоніною Матвієнко на популярному єгипетському курорті Марса-ель-Алам. Там зіркове подружжя купається в Червоному морі, засмагає на пляжі і насолоджується пейзажними краєвидами.

На опублікованих знімках сімейка позує на золотистому пляжі, а на задньому тлі можна побачити напис "Brayka", зроблену з каменів, коралів, мушлі та піску.

"Обідня творчість 😉 (камені, корали, мушлі, пісок)", - підписав кадри артист.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

донька Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко, фото з Instagram

"У Кая не виходило скласти слово "вічність". А тут, була спроба скласти слово "Baburka"😊", - зазначив один з коментаторів.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко показала тату, які раніше бачив тільки Арсен Мірзоян. Співачка розповіла цікавий факт про себе.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко травмувалася на відпочинку з Арсеном Мірзояном в Єгипті: "Дострибалася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко виставила сонячне фото в купальнику, Арсену Мірзояну всі заздрять.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян поділився кадрами відпочинку в Єгипті: купа пляшок і Тоня в ластах.