Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з підписниками цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Так, у своїх Insta Stories Катерина показала, як збирається із зірковим чоловіком в чергову поїздку на відпочинок.

Варто зазначити, що пара вже готується до пологів, які відбудуться ось-ось. Однак це, на думку дружини Павліка, не заважає їм подорожувати і насолоджуватися періодом вагітності.

На опублікованому відео Віктор і Катерина з'явилися в косметичних масках для обличчя і повідомили, що вже "збираються в дорогу та їдуть".

Катерина Репяхова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Катерина Репяхова з Віктором Павліком, скріншот з Insta Stories

Катерина Репяхова з Віктором Павліком, скріншот з Insta Stories

Катерина Репяхова, скріншот з Insta Stories

Потім можна побачити, як артист стоїть біля машини з валізами і чекає на дружину.

Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Вони заїхали на заправку, так як майбутній мамі захотілося капучино. Сівши в авто, Катерина пообіцяла підписникам, що "це востаннє" перед пологами і більше вони нікуди не поїдуть. Як відомо, нещодавно пара повернулася з єгипетського курорту.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік розкрив кулінарні здібності Каті Репяхової: "Молода дружина пасок не пече".

Нагадаємо, сплив архівний знімок Віктора Павліка 20-річної давності: "На Монатіка схожий".

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна Катерина Репяхова показала, чим її годує Віктор Павлік: чоловік "на п'ятірочку".

Також портал Знай.uа писав, як нещастя наздогнало дружину Віктора Павліка на останніх місяцях вагітності: "Ще гірше".