Для всіх шанувальників радянського театру і кінематографа прийшли дуже сумні новини. Так, в російській столиці на 86-му році життя померла легендарна актриса, вдова знаменитого актора Євгена Леонова Ванда Леонова (дівоче прізвище Стойлова).

Про цю сумну новину стало відомо завдяки повідомленню на сайті театру "Ленком".

Ванда Леонова, фото: KP.ua
Ванда Леонова, фото: KP.ua

"сьогодні на 86-му році пішла з життя Ванда Володимирівна Леонова - Заслужений працівник культури РФ, одна з найстаріших співробітниць нашого театру. Ванда Володимирівна-вдова Євгена Павловича Леонова. Віддала театру майже півстоліття, брала участь у випуску багатьох знаменитих ленкомівських вистав. Колеги незмінно відзначали її професіоналізм, доброзичливість, енергію. Висловлюємо співчуття Андрію Леонову, рідним і близьким Ванди Володимирівни.", - повідомляють в "Ленкомі".

Про причини смерті Ванди Леонової поки не повідомляється, проте в лютому 2021 року жінку було госпіталізовано й вона перебувала в лікарні в нестабільному стані. Ванда Стойлова і Євген Леонов познайомилися під час гастролей актора в Єкатеринбурзі (тоді Свердловську) в 1957 році і через кілька місяців одружилися.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Євген, Ванда та Андрій Леонови, фото: freesmi
Євген, Ванда та Андрій Леонови, фото: freesmi

У 1958 році у пари народився син Андрій, який також став актором і відомий публіці за роллю тата в серіалі "Татусеві доньки". Євген Леонов помер в 1994 році, проживши з дружиною 37 років до свого останнього дня.

Раніше повідомляли, померла зірка серіалу "Санта-Барбара": не дожила до 60-ти.

Як повідомляв Знай.uа, у лісі знайшли тіло блогерки, відомої своєю сімейною ідилією: у злочині зізнався чоловік.

Знай.uа писав, легендарний режисер Жан Мельников помер на Великдень: "Найкращий тато…".