Український співак, колишній ректор Київського національного університету культури і мистецтв, народний депутат 4, 7 і 8 скликань Михайло Поплавський, який нещодавно презентував свій новий кліп на пісню "Забава", часто викладає в додатку TikTok смішні ролики за участю молодих студенток.

Цього разу 71-річний співаючий ректор опублікував відео, в якому з'явився в компанії красивої тіктокерки Анастасії з TopTeamHouse. Вони танцюють і співають під українську народну пісню "Ти ж мене підманула".

Варто зазначити, що Поплавський виглядає дуже сучасно, намагаючись йти в ногу з молоддю. Дівчина при цьому виглядає дуже збентежено і невпевнено поруч з артистом. Вона буквально меркне на його тлі.

"Підманула, підвела😜", - підписав ролик Михайло Михайлович.

@poplavskiy.m

Підманула, підвела 😜 @zakhandrevich #Поплавський #рекомендації #українськийтікток #українськийтренд #topteamhouse

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще
♬ Ти ж мене підманула - Борис Сичевський

"Вона в понеділок на пари пішла", "Супер пупер", "Веселуни", "Позитивчик", - зазначили в коментарях під відео користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь.

Нагадаємо, нестаріючий Поплавський показав свій еліксир молодості: справа в яйцях.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Поплавський запалив з дружиною Олега Винника Таюне: поцілував і закрутив у танці.

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський заманив Павла Зіброва своєю "Забавою": "Не відпускає".