Побалуйте рідних ситними і поживними розтягаями з м'ясом - пиріжками, у яких начинка не прикрита повністю тістом.

Існує думка, що саме за "розстебнуту" сердинку, пиріжки і отримали свою назву.

Ледачі розтягаї з м'ясом

Інгредієнти:

Бездріжджове листкове тісто - 500 гр.
Фарш (будь-який) - 500 гр.
Цибуля - 1 шт.
Яйця-3 шт.
Сіль, перець (за смаком)
Улюблені спеції (за смаком)
Сир - 150 гр.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Приготування:

1. Обсмажте фарш на невеликій кількості масла. Додайте дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і улюблені спеції.

2. Стежимо за фаршем, щоб він не пересмажився і не висох. Тушкуємо все до готовності.

3. Заздалегідь відварюємо яйця. Ріжемо їх дрібним кубиком.
З'єднуємо готовий фарш з яйцями, гарненько все перемішуємо.

4. Готове листкове тісто розгортаємо і ріжемо на прямокутники.
Беремо прямокутник і в його серединку кладемо начинку і з'єднуємо край тіста так, щоб центр залишався відкритим.

5. Для того щоб наші розтягаї були більш рум'яними, змастіть їх яйцем. Прибираємо в духовку на 25 хвилин і випікаємо при 200 градусах.

6. За 10 хвилин до готовності посипаємо нашу випічку щедро сиром.
Розтягаї виходять дуже смачними і соковитими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сподобається кожному чоловікові: рецепт соковитого м'ясного рулету без проблем

Як повідомляє портал «Знай.иа» Надя Дорофєєва їла руками баранину з рисом: рецепт традиційного ніжного страви

Також «Знай.иа " писав, що Рецепт дивовижних домашніх пельменів на кефірі: "ніжні і смачні"