Відомий український співак, викладач, зірка мережі TikTok і ректор Університету культури Михайло Поплавський звернувся до своїх шанувальників, студентів і просто до своїх глядачів.

На цей раз легенда сцени був не в обіймах юних красунь, а розташувався на дивані і почав розмову про стимул і мотивацію, як необхідні явища.

Про це стало відомо завдяки новому вигляді на YouTube-каналі Михайла Поплавського.

Михайло Поплавський, фото з Instagram
Михайло Поплавський, фото з Instagram

"Привіт, друзі! Сьогодні поговоримо про стимул і мотивацію. Кожен з нас прагне досягти в житті успіху. Відомо, що потрібно багато працювати, щоб наші мрії втілилися в реальність. Однак, дуже часто ми втрачаємо сили і зупиняємося на півдорозі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Науковці наполягають, що психологічна втома - втричі складніше фізичної. Однією з ознак життєвих труднощів, не пов'язаних з фізичним здоров'ям, є - відсутність мотивації. Мотивація - це психологічне явище, що визначає діяльність людини. Вона базується на потребах і орієнтована на певний вектор бажань.

Часто можна почути фразу, "У мене немає мотивації". Запам'ятайте, єдиний мотиватор у Вашому житті - це ви. Щоб правильно мотивувати себе, потрібно правильно відчути: чого хочемо, до якої мети рухаємося. Потрібно визначити стимул, який буде впливати на вашу особисту мотивацію. Стимуляція - це використання зовнішніх факторів, для отримання заданої реакції людини...

Ви можете вибрати, який спосіб мотивації підходить вам особисто. Ви повинні визначити свої стимули і розуміти, що для вас важливо. Людина щаслива, коли вона має мету, коли вона має професію. Людина повинна щодня думати, чого вона хоче досягти.", - розповідає Михайло Поплавський.

Раніше повідомляли, нестаріючий Поплавський показав свій еліксир молодості: справа в яйцях.

Як повідомляв Знай.uа, Гросу проміняла бойфренда на 71-річного Поплавського: "На вершині зі мною".

Знай.uа писав, 71-річний Михайло Поплавський взявся за старе молоде, в оточенні юних красунь: "А ми любовники...".