Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, досить часто радує багатомільйонну армію шанувальників цікавими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу на сторінці маркетингової компанії з Полтави в соцмережі розмістили досить дивне відеозвернення 37-річної знаменитості. Так, у ньому Оля Полякова вітала з днем народження декана-директора Полтавського державного аграрного університету Олександра Галича.

"Вітаю вас з днем народження. Хочу побажати вам слухняних студентів, працьовитих співробітників, кар'єрного росту, всього самого прекрасного, а головне здоров'я!" - сказала співачка.

Буквально нещодавно артистка скаржилася на закриті заклади і відсутність концертів через карантинні обмеження. Але, схоже, Полякова змогла вийти зі скрутного становища. Ймовірно, таких привітань від зірки ще буде багато.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова запалила в гримерці в образі гарячої королеви: пишне декольте і нескінченні ніжки. Співачка виставила кумедне відео, з'явившись в образі королеви.

Нагадаємо, Оля Полякова спантеличила українців спілкуванням з доньками: "Привіт, стара". Під прицільну камеру матері потрапила молодша донька Аліса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова налякала фанатів перед концертом: "Виписали з дурдому". Зірка показала незвичайне татуювання і розповіла про її значення.

Також портал Знай.uа писав, що директор Олі Полякової зізнався в тісному зв'язку із зіркою: "Наші стосунки..."