В операції об'єднаних сил розповіли про молодого українця, який залишив сім'ю заради захисту батьківщини.

Відповідний пост з'явився на сторінці ООС в Facebook.

Військовослужбовець ЗСУ Микола кілька років тому залишив рідний дім, щоб відправиться на фронт для захисту України. В ООС його характеризують як молодого і впевненого в своїх силах і майбутньому країни.

Микола вже 2 роки перебуває на фронті у складі окремої мотопіхотної бригади, де захищає Україну в "найгарячіших" точках на Сході.

Микола / фото : ООС
Микола / фото : ООС

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До свого приходу в ЗСУ хлопець вже проходив строкову військову службу в 2003-2005 роках, однак, коли ситуація в країні змінилася, він відправився на фронт. Військовослужбовець заявив, що саме це має стати гострим питанням для українців і це мотивує його продовжувати залишатися на сторожі кордонів Батьківщини.

"…з тієї сторони постійно прилітають міни, "працюють" СПГ, але ми стоїмо і боронимо свою країну. Ми знаходимось тут для того, аби нашим сім’ям було спокійно там…", - розповідає Микола.

В ООС зазначили, що захисника Миколи також вдома чекає сім'я, яка з нетерпінням чекає його повернення з фронту.

Нагадаємо, що захисники ЗСУ гучно відсвяткували День вишиванки.

Як повідомляв портал Знай.uа, воїни-десантники ЗСУ показали на що здатні: Україна під надійним захистом.

Також Знай.uа писав, що ЗСУ отримали спорядження рівня НАТО: відповідає найвищим стандартам. Український кулезахисний шолом "ТОР-Д" пройшов випробування за новим стандартом.