В Україні добігає кінця реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Як стало відомо, в 11 випуску шоу Юлія "Зайка" повернулася на проект. Дівчина домоглася зустрічі з Заливако і зізналася йому в почуттях. У свою чергу Михайло вручив їй троянду і дозволив залишитися у фіналі.

А зараз на своїй особистій сторінці в Instagram Бельченко вирішила відповісти на численні запитання шанувальників з приводу проекту. Свої відповіді вона виставила в сторіз.

Як зізналася Юля, то у них з Михайлом вийшло непорозуміння і тільки через 2 тижні їй вдалося домогтися зустрічі з ним і висловитися.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчина не пошкодувала про своє рішення повернутися на проект.

"Я б пошкодувала, якби здалася. Винила б себе потім. Я ні на що не розраховувала. Любов нічого не вимагає. Я просто хотіла, щоб Міша знав, що в світі є людина, яка його любить", - відповіла Юля "Зайка".

Їй було шалено страшно зізнаватися Михайлу в любові. Вона навіть думала, що знепритомніє від хвилювання. До того ж вона до останнього не знала чи приїде він на зустріч з нею.

Після вильоту з "Холостяка" Юля прийняла стійке рішення домогтися зустрічі з Михайлом. Для цього вона говорила з керівництвом проекту, надзвонювала і написувала всім, кому могла.

"Мені дали шанс відправити лист, а далі вже вибір за Мішею: приїжджати чи ні",- зізналася дівчина.

Також Бельченко відповіла на питання чиє рішення було повернутися: її, чи це було за сценарієм.

"Всі рішення - мої. Помилки теж мої. Ніхто не може змусити людину робити те, що вона не хоче", - відповіла "Зайка".

За словами Юлі, коли вона йшла на зустріч в Заливако вона не думала, хто з учасниць залишився після її вильоту, вона навіть не знала на який етап проєкту потрапила.

"Це останнє про що я думала тоді. Я навіть не знала на який етап проєкту потрапила. Головне, що ми з Мішею помирилися", - написала Бельченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Заливако повернув Юлю "зайчика" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостяк" Заливако відправив додому найемоційнішу учасницю: "боляче відпускати тебе"

Також «Знай.иа " писав, що Юлія " Зайка "зробила зізнання після повернення до" холостяка "Михайла Заливако:" пів ночі плакала..."