11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до кінця – попереду фінал, в якому буде відразу три учасниці.

У 10 випуску дівчата приїхали в рідне місто "Холостяка" – Харків, де познайомилися з його рідними і друзями. Одна з фавориток Заливака Анна Богдан поділилася своїми емоціями від зустрічі з його мамою Ларисою Іллівною.

"Як пройшло знайомство з мамою Міші? Ви знаєте, це той момент, коли ти і шалено радий, але в якийсь момент хочеться втекти 🤣 Чи переживала я? Так! Звичайно! Я знаю, як багато сім'я означає для Міші... І що це відповідальний крок. Не уявляю, якого було Міші знайомиться не з однією сім'єю, а відразу з чотирма 🤣 Найчастіше, коли ти йдеш знайомитися з сім'єю свого партнера, ти хоч трохи знаєш про них, і про їх характери... Хоча б частково, але якийсь портрет вже намальований. А тут - чистий аркуш 🤷🏻‍♀️ Я не знала який темперамент у мами, який у неї тип характеру. А природно хотілося справити позитивне враження 😅", - пояснила Анна.

Анна Богдан і Михайло Заливако, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Заливако відправив додому найемоційнішу учасницю: "Боляче відпускати тебе".

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако повернув Юлю "Зайку" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан зізналася, що залишилося за кадром "Холостяка" з Михайлом Заливаком: "Близько другої години ночі".

Також портал Знай.uа писав, що Розалі з "Холостяка 11" поділилася рецептом десерту, яким підкорила Михайла Заливака.