У Бразилії модель з апетитними формами одягла на весілля "голе" плаття, виставивши на показ нижню білизну.

Детальніше про це пише видання Daily Star.

Блогерка, співачка і модель з Бразилії MC Rielle похвалилася в соціальних мережах своїм відвертим вбранням на весільну церемонію. Поки інші наречені намагаються виглядати якомога скромніше і безневинніше, бразильська модель порахувала інакше – за її словами, цей день повинен бути незабутнім.

Перед публікою MC Rielle постала в прозорому мереживному вбранні білого кольору, який відкривав вид на її нижню білизну і пишні форми.

@mcrielle

Maio o mês das Noivas, gostaram do meu vestido? #fy #foryou #foryoupage #virall #noiva #vestidodenoiva #maio #tv

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
♬ Vestido de Noiva - O Verbo Se Fez Som

Відеоролик її відвертого вбрання зібрав понад 27 тисяч переглядів, і користувачі мережі були в захваті від сміливості бразильської моделі. Вони відзначили, що дівчина "влаштувала медовий місяць просто на весіллі", а сама MC Rielle заявила, що її плаття є ексклюзивним.

За словами MC Rielle, вона не бачить нічого поганого в тому, щоб оголити свої форми на церемонії, і "найсексуальніші нареченої" нібито підтримали її в цій затії.

MC Rielle / фото: instagram.com/mcrielle/
MC Rielle / фото: instagram.com/mcrielle/

Варто відзначити, що дівчині не вперше показувати свої форми на публіку. Її стрічка в Instagram буквально всіяна відвертими знімками і відеороликами, а журнал Playboy назвав її "найсексуальнішою жінкою Бразилії".

Нагадаємо, що Настя Івлєєва зняла обручку, але одягла весільну сукню разом з Данею Мілохіним.

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь у весільній сукні втекла від нареченого.

Також Знай.uа писав, що невеста перетворила сукню в місце, де"сидить фазан".