Відомий співак і народний артист України, ректор і президент Київського університету культури і мистецтв Михайло Полавський має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах.

Співак активно підкорює популярну соцмережу TikTok, де у Поплавського вже є своя армія фанатів з більш ніж 260 тисяч фоловерів.

Зараз артист зняв кумедний відеоролик з молодими дівчатами зі своєї підтанцьовки, які знімалися в одному з його останніх кліпів. Йдеться про кліп на пісню "Сало".

Так, в новому відео співаючий ректор стоїть в золотому костюмі з кліпу і повз нього проходять дві дівчини дивною ходою і в шоломах у формі свиней. Поплавський дивиться на них і дивується, після цього ігноруючи їх починає рухатися під музику.

@poplavskiy.m

#Поплавський #рекомендації #тренд #українськийтренд

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
♬ San Andreas (Radio Edit) - Groove Delight

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський захотів молоду дівчину, але все пішло не за планом: "обдурила, підвела". 71-річний співаючий ректор опублікував відео, в якому з'явився в компанії красивої тіктокерші Анастасії з TopTeamHouse.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нестаріючий Поплавський показав свій еліксир молодості: справа в яйцях. Популярний український співак і співочий ректор Михайло Поплавський показав, як рекомендує снідати, щоб відчувати себе бадьоро і енергійно протягом усього дня.

Також «Знай.иа " писав, що 71-річний Михайло Поплавський взявся за старе молоде, в оточенні юних красунь: "а ми коханці..." "Юний орел" продовжує робити яскраве шоу-цього разу Михайло Михайлович навіть смокінг надів