В Єрусалимі був здійснений наїзд на перехожих, постраждали 6 людей.

Про це повідомила пресслужба МАДА.

Повідомляється, що сьогодні, 16 травня, близько 17:00 в Єрусалимському кварталі Шейх-Джарах був здійснений наїзд на перехожих. За попередньою інформацією постраждали шестеро людей, всі вони перебувають у свідомості.

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

скріншот з відео
скріншот з відео

За інформацією місцевих ЗМІ, четверо з шести постраждалих - співробітники поліції. Вони отримали травми легкого та середнього ступеня тяжкості.

Терорист нейтралізований. Інформація перевіряється.

До цього в неділю на перехресті Бані Наїм на схід від Хеврона терористи обстріляли автомобіль з ізраїльтянами. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, в ніч на 15 травня в районі сектора Газа продовжилися обстріли. З цього приводу в ізраїльській армії оборони повідомили, що авіаударом був зруйнований офіс глави Служби безпеки ХАМАС Тауфіка Абу Наїма. Ізраїльська сторона стверджує, що з даної будівлі вироблялося управління військовою інфраструктурою руху противника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сотні мітингувальників постраждали в результаті бійки з копами: стріляли зі зброї. У Східному Єрусалимі, біля мечеті Аль-Акса вночі на 8 травня 2021 року пройшли заворушення.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ізраїль накрили десятки ракет у відповідь на ліквідацію вежі "Аль-Джаля": небо виблискує, сотні людей біжать з пляжу. ХАМАС в ніч на 16 травня випустив 55 ракет по містах в Центральній і південній частині Ізраїлю

Також «Знай.иа " писав, що Більше сотні ракет випустили по Ізраїлю, Українка в Тель-Авіві показала бомбосховище: кадри з місця обстрілів. Рух "Хамас" заявляє, що вони випустили 130 ракет по Тель-Авіву